Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przystawka lub danie obiadowe
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 332
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1180
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 332
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1180
Składniki
Cukinie umyć, pokroić w grube plastry. Łyżeczką wydrążyć cukinię i miąższ drobno posiekać.
Pieczarki pokroić w półplasterki. Cebulę pokroić w piórka. Na oleju zeszklić cebulę, dodać pieczarki, podsmażyć. Do podsmażonych pieczarek dodać miąższ cukinii i smażyć do wyparowania wody. Przyprawić solą, pieprzem i odrobiną ziół prowansalskich. Ostudzić.
Do wydrążonych krążków cukinii nałożyć farsz do wysokości krążka. Panierować krążki w mące, jajku i bułce.
Smażyć na oleju,