Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
znakomite bułeczki na każdy dzień nawet maluchom do szkoły
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 19
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 311
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1141
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 162
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 19
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 311
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1141
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 162
Składniki
Twaróg, miód,cukier waniliowy mieszamy. Składniki ciasta wyrabiamy aż ciasto będzie elastyczne i miękkie. Oprószamy mąką ,przykrywamy ściereczką i odkładamy w ciepłe miejsce. Za ok.45 min.wyrabiamy ponownie i rozwałkujemy żeby ciasto nie było zbyt cienkie. Wykładamy masę serową, posypujemy borówkami. Zwijamy i kroimy na 12 równych plastrów. Ponownie odstawiamy na godzinę w ciepłe miejsce. Pieczemy 20-30 min w temp.190 stopni C. Palce lizać ! Smacznego!