Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam sprawdzony przepis na farsz do uszek przekazywany z pokolenia na pokolenie. Dodaję tylko grzyby i cebulę.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 332
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1181
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 332
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1181
Składniki
Grzyby opłukaj , zalej wodą i zostaw najlepiej na całą noc. Następnego dnia ugotuj . Cebulę obierz i pokrój w kostkę. Na patelni rozgrzej olej podsmaż cebulę na złoty kolor dopraw solą i pieprzem. Pod koniec podłej odrobinę wody żeby odparowała. Grzyby i cebulę zmiel w maszynce. Na patelni rozgrzej około 80 g masła i dodaj zmielone grzyby wraz z cebulą. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Wszystko razem chwilę podsmaż.
Farsz jest gotowy. Gotowy farsz możemy użyć zaraz po przygotowaniu, lub zamrozić i wykorzystać w innym terminie. Smacznego.