Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zazwyczaj purée przygotowujemy z ziemniaków, równie dobrze smakować będzie to na bazie marchewki. Przepis jest niezwykle prosty i z łatwością wykonasz go ze składników, które prawdopodobnie masz w swojej lodowce.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 21
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 317
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1159
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 186
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 21
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 317
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1159
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 186
Składniki
Zacznij od umycia, obrania i ugotowania marchewki. Następnie dokładnie ja zblenduj. W razie potrzeby dodaj odrobinę wody.
Do masy marchewkowej dodaj masło. Dopraw całość solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Całość wymieszaj, aż do rozpuszczenia się masła.