Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i prosty przepis na gotowaną pulpę z dyni, która idealnie nadaje się do ciast, naleśników, zup czy deserów. Można również ją zamrozić .
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1126
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 151
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 250
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1126
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 151
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 250
Składniki
Dynie obierz, podziel na mniejsze kawałki , wydrąż pestki oraz włókna i pokrój w kostkę. Do garnka wlej wodę i dodaj dynie . Dynie ustaw na małym ogniu i mieszaj żeby się nie przypaliła.
Dynia po 20-25 minutach powinna być miękka . Gotową i miękką dynie możesz zblendować na gładko przy pomocy blendera.
Gotowa pulpa to wspaniała baza do dań na słodko i słono.