Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przypomnijmy sobie dawne czasy, kiedyś takie podpłomyki piekła moja babcia.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 35
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 324
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1166
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 210
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 35
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 324
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1166
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 210
Składniki
Wykonanie: Składniki na ciasto dokładnie wymieszać, wyrobić ciasto i przenieść na stolnicę wysypaną mąką.
Piekarnik rozgrzać do 230 stopni. w miedzy czasie ciasto podzielić na 6 części i rozwałkować.
Nakłuć widelcem i przenieść na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.
Piec 10 minut i podawać z masełkiem lub kremem z gęstej śmietany i owoców sezonowych.