Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna pasta kanapkowa z tuńczykiem, cieciorką i jajkiem w roli głównej. Z dodatkiem pora, keczupu i majonezu, doprawiona solą i pieprzem.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i drobno siekamy lub ścieramy na tarce jarzynowej o dużych oczkach. Cieciorkę i tuńczyka odsączamy i dodajemy do jajek. Por oczyszczamy, drobno siekamy i dodajemy do pozostałych składników. Dodajemy keczup, majonez, doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. Kanapki z pastą możemy posypać koperkiem lub szczypiorkiem. *Jeśli wolimy pasty bardziej "jednorodne" całość możemy zblendować.