Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Składniki
Żółtka z pozostałymi składnikami sosu włożyłam do miseczki i wszystko rozgniotłam widelcem. Można użyć całych jaj, wtedy białko trzeba drobniutko posiekać.
Brokuł włożyłam do wrzącej osolonej wody i blanszowałam go przez pięć minut, wyłączyłam ogień i zostawiłam go jeszcze w wodzie przez 10 minut. Brokuł nie będzie się rozpadał i zachowa swój kolor. Ciepły brokuł polałam sosem- najsmaczniejsze! Smacznego :)