Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 21
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 317
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1159
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 185
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 21
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 317
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1159
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 185
Składniki
Wykonanie: Galaretkę poziomkową gotujemy według opisu na opakowaniu, po czym wlewamy po równo do wcześniej przygotowanych pucharków i odstawiamy do zastygnięcia. Gdy galaretka zacznie zastygać, przygotowujemy kolejną galaretkę o smaku bursztynowym, lekko studzimy i zalewamy drugą warstwę w pucharkach i ponownie odstawiamy. Górną warstwę w pucharkach zalewamy galaretką o smaku kiwi. Bitą śmietanę ubić według przepisu na opakowaniu, wyłożyć na schłodzoną galaretkę i posypać startą czekoladą.