Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny deser na upały, a przy tym mało kaloryczny. Polecam.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 20
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 314
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1153
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 172
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 20
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 314
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1153
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 172
Składniki
Brzoskwinie obrać ze skórki, usunąć pestki i pokroić na cząstki. Tak przygotowane brzoskwinie włożyć do woreczka foliowego i zamrozić. Przed przygotowaniem deseru brzoskwinie wyjąć z zamrażarki na jakieś 15-20 minut, aby się lekko rozmroziły. Następnie zmiksować je blenderem z sokiem z cytryny i miodem. Sorbet nałożyć do pucharków i przyozdobić cząstkami brzoskwiń. Oczywiście od razu podawać.