Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pysznie wilgotne i aromatyczne :-)
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 20
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 313
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1153
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 166
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 20
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 313
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1153
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 166
Składniki
W kąpieli wodnej rozpuścić czekoladę.Śliwki pokroić na dosyć drobną kostkę. W jednej misce wymieszać suche składniki, w drugiej mokre. Wszystko razem połączyć i delikatnie wymieszać łyżką. Dodać lekko przestudzoną czekoladę i śliwki, ponownie delikatnie wymieszać. Formę na muffinki wypełniać do 3/4 wysokości ciastem. Piec ok. 25-30 min. w temp. 190-200 stopni. Smacznego