Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kruszonka i sernik; znakomite połączenie
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 137
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 234
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 137
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 234
Składniki
kruszonka: Z mąki, cukru i masła wyrabiamy palcami kruszonkę do uzyskania grudek.
masa serowa: Jajka ubić z cukrem dodać ser, budyń i esencję waniliową. Wszytko wymieszać. Formę do ciasta (21x26cm) wyłożyć papierem. Kruszonkę podzielić na 2 części. Na dno formy wyłożyć połowę kruszonki, wylać na to masę twarogową, przykryć resztą kruszonki. Nie dociskać. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180st i piec około 35-40 minut, aż wierzch będzie złoto brązowy