Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Racuchy są świetne na obiad na słodko lub na kolację. Wykonanie jest bardzo proste i szybko można się cieszyć pysznym daniem.Wystarczy je oprószyć cukrem pudrem, albo podać z ulubionym dżemem.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 36
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 325
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1167
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 36
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 325
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1167
Składniki
Białka ubijamy ze szczyptą soli na sztywną pianę. Mleko lekko podgrzewamy, dodajemy żółtka, mąkę, sodę, cukier oraz cukier wanilinowy. Wszystkie składniki miksujemy. Dodajemy pokrojone brzoskwinie a na końcu ubitą pianę z białek. Całość delikatnie mieszamy.
Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Osączamy z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym. Podajemy posypane cukrem pudrem.