Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre na co dzień i od święta. Wyrastają wysokie i są puszyste. Idealne...
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Składniki
Margarynę rozpuścić i pozostawić do wystygnięcia. Do miski wsypujemy mąkę, cukier, proszek do pieczenia, wlewamy mleko, margarynę i wbijamy jajko. Wszystkie składniki miksujemy do całkowitego połączenia. Na sam koniec dodajemy pokrojoną w drobną kosteczkę czekoladę. Delikatnie mieszamy łyżką i przekładamy do silikonowych foremek do 3/4 wysokości. Pieczemy ok. 30 min. (do suchego patyczka).