Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Leczo fasolkowe z pieczarkami"
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 330
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1176
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 330
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1176
Składniki
Fasolkę szparagową pokrój, ugotuj. Papryki pokrój w paski, cukinię i pieczarki na plasterki, pomidory w kostkę. Cebulę i czosnek posiekaj, podsmaż na oleju na patelni.
Dodaj pieczarki, podduś. Dodaj wszystkie warzywa, natkę, wlej bulion. Duś do miękkości. Posyp słonecznikiem i sezamem, przypraw.Źródło: Chwila dla Ciebie