Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kokos, masło migdałowe, daktyle i gorzka czekolada
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 26
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 319
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1159
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 189
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 26
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 319
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1159
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 189
Składniki
1. Wiórki kokosowe, syrop daktylowy oraz masło migdałowe wymieszaj razem. 2. Uformuj kulki. 3. Schłodź w lodówce około 60 minut. 4. Czekoladę gorzką razem z masłem rozpuść w kąpieli wodnej. 5. Zanurz w niej każdą kulkę. 6. Pozostaw do zastygnięcia czekolady. 7. Teraz czekoladę białą razem ze śmietanką rozpuść w kąpieli wodnej. 8. Udekoruj nią kulki. 9. Wierzch oprósz liofilizowaną truskawką oraz ananasem. 10. Smacznego.