Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowsza wersja kremu czekoladowego czyli niezawodne awokado z bananem z dodatkiem kakao. Aksamitny krem świetnie komponuje się z soczystymi pestkami granatu. Pycha!
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 42
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 327
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1170
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 42
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 327
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1170
Składniki
Awokado i banany obrać, pokroić na małe kawałki. Składniki umieścić w miseczce, dodać kakao i zblendować. W razie potrzeby dosłodzić miodem. Przełożyć do pucharka i obficie posypać pestkami granatu. Krem jest aksamitny, a kwaskowaty granat świetnie przełamuje jego smak.