Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 20
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 313
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1153
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 171
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 20
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 313
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1153
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 171
Składniki
Arbuza kroimy dokładnie w kostkę,dokładnie wypestkowując,miksujemy z cukrem pudrem i sokiem z limetki.
Przekładamy do zamykanedo pojemnika i wstawiamy do zamrarzarki do zamrorzenia na kilka godzin do kompletnego zamarźnięcia.Przynajmniej raz mieszamy widelcem zamarzającą masę.
Przed podaniem wyskrobujemy porządną ilośc,przekladamy do miseczki i podajemy. DO DZIEŁA!!!