Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najłatwiejsze do wykonania i najsmaczniejsze jakie dotychczas jadłam :-)
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 137
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 232
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 137
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 232
Składniki
Białka ubijamy na sztywną pianę razem z solą. W oddzielnej misce mieszamy razem dokładnie pozostałe składniki a następnie dodajemy do nich ubitą pianę z białek i delikatnie mieszamy. Nagrzewamy gofrownicę i smarujemy olejem. Łyżką wazową nalewamy porcje ciasta i pieczemy około 5 minut. Można podawać z bitą śmietaną, cukrem pudrem lub innymi dodatkami. Smacznego :-)