Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Faszerowane ziemniaki"
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 332
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1180
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 332
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1180
Składniki
Cukinię i pomidory pokrój w drobną kostkę, a oliwki w plasterki. Warzywa dopraw solą i pieprzem, skrop oliwą i wymieszaj.
Ziemniaki dokładnie umyj, opłucz i osusz. Każdy z osobna zawiń w folię aluminiową. Włóż do piekarnika o temperaturze 200° C i piecz około godziny.
Przestudzone ziemniaki przekrój na pół i płytko wydrąż. Napełnij je warzywami. Skrop oliwą i zapiecz przez 5 minut w temperaturze 200° C.Źródło: Na żywo