Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast wydawać pieniądze na sezamki,to robię je sama.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 30
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 322
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1164
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 202
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 30
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 322
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1164
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 202
Składniki
Miód rozgrzej w rondelku,mieszając,wsyp cukier.Gdy się stopi,wsyp sezam,podgrzewaj na małym ogniu,aż masa się zrumieni.Blachę polej olejem,wylej masę,wyrównaj.Lekko ostudzoną masę pokrój(gdy mas całkiem wystygnie,przy krojeniu się pokruszy).Sezamki odstaw do stwardnienia.