Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 16
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 308
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1135
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 156
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 16
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 308
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1135
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 156
Składniki
Sok brzoskwiniowy lekko podgrzać, brzoskwinie osączyć na sitku. Żelatynę rozpuścić we wrzątku, dodać cukry waniliowe i wymieszać dokładnie z sokiem. Do kieliszków wrzucić brzoskwinie a następnie kieliszki napełnić sokiem, schłodzić w lodówce max. 3 godziny, najlepiej na całą noc.
Żelatynę rozpuścić we wrzątku. Wymieszać z serkiem waniliowym i cukrami waniliowymi. Masę serową wymieszać z żelatyną. Na galaretkę nałożyć piankę serową, schłodzić min. godzinę, aby się ścięła.