Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Delicje trzy smaki z kremem i konfiturą"
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 138
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 236
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 138
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 236
Składniki
Białka ubij na sztywno z cukrem pudrem. Wymieszaj z likierem migdałowym. Masę bezową przełóż do szprycy z końcówką w kształcie gwiazdki.
Wyciśnij małe rozetki na blachy wyłożone pergaminem. Ciastka susz ok. 2 godzin w piekarniku rozgrzanym do temp. 80 stopni.
Z proszku budyniowego, cukru oraz mleka ugotuj gęsty budyń. Wystudź go i utrzyj z masłem na puszysty krem. Przełóż do szprycy cukierniczej
Beziki wystudź, pokrusz. Konfiturę lekko podgrzej. Pucharki napełnij ciasteczkami bezowymi, kremem wyciskanym ze szprycy oraz konfiturą.Źródło: Tina