Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Daktyle faszerowane migdałem w czekoladzie"
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 27
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 319
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1159
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 189
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 27
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 319
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1159
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 189
Składniki
Do garnka wlej 4 łyżki wody, włóż czekoladę, rozpuść na małym ogniu, cały czas mieszając.
Daktyle napełnij migda łami (w miejsce pestki). Zanurz w czekoladzie. Udekoruj posypkami, ew. nadziej na wykałaczki.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Kosmala z Czarnolasu.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie