Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Cukinia faszerowana"
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 16
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 308
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1135
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 156
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 16
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 308
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1135
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 156
Składniki
Cukinie umyj i przekrój wzdłuż na pół. Z każdej wydrąż miąższ. Pokrój go w kostkę. Do miski wrzuć mięso mielone, ugotowany ryż, miąższ cukinii, pokrojone w kostkę pomidory i posiekaną cebulę. Farsz dokładnie wymieszaj i dopraw.
Wypełnij farszem połówki cukinii. Każdą posyp tartym żółtym serem. Zawiń je w folię aluminiową i piecz w nagrzanym do 180°C piekarniku przez 30 minut. Na ostatnie 5 minut odwiń.Źródło: Takie jest życie