Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Carpaccio z cukinii"
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 14
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 304
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1134
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 154
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 14
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 304
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1134
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 154
Składniki
Cukinie umyj, osusz i obieraczką do warzyw pokrój na bardzo cienkie plastry. Ułóż je na półmisku warstwami, polewając lekko każdą warstwę sokiem z cytryny oraz oliwą. Dopraw solą i pieprzem.
Fetę pokrusz, a parmezan zetrzyj w cienkie wiórki, i posyp cukinię. Schłodź i podawaj, także w wersji z orzechami i koperkiem.
• 10 minut+ czas schłodzenia • dla 4 osób • cena 18 zł.Źródło: Show