Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Caprese ze szpinakiem i orzechami"
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 27
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 320
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1159
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 189
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 27
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 320
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1159
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 189
Składniki
Mozzarellę osącz z zalewy, pokrój na plastry. Pomidory umyj, pokrój na plastry. Liście szpinaku umyj, osusz.
Papryczkę chili oczyść z pestek, posiekaj. Wymieszaj z kilkoma łyżkami octu winnego i oliwy, oprósz suszoną bazylią i oregano, przypraw pieprzem. Na półmisku ułóż na przemian pomidory, mozzarellę, liście szpinaku. Polej sosem. Udekoruj orzechami włoskimi.
czas przygotowania: 15 min, ilość porcji: 2, cena za porcję: 2,80 złŹródło: Chwila dla Ciebie