Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne małe co nieco na deser
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 332
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1180
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 332
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1180
Składniki
Migdały sparzyć obrac ze skórki część pokroić na połowy.Orzechy wyłuskać wysypać na blachę prazć5 min w gorącym piekarniku wysypać na ściereczkę otrzeć skórkę
Czekoladę połamać na kawałki stopić na parze. Jedną połowę czekolady wymieszać z migdałami drugą z orzechami nałożyć do foremek odstawić do wystygniecia