Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne ,szybkie,moi goście sie nimi zajadali
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1107
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 149
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 245
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1107
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 149
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 245
Składniki
Żeberka dzielimy na małe porcje.Najlepiej na pojedyńcze kostki.
Obsmażamy na oleju z obu stron.Intensywnie na dużym ogniu.
Przekładamy do naczynia żaroodpornego lub na bleche wylożona papierem do pieczenia.
Mieszamy cały słoiczek dżemu,cały ketchup,i niecały słoiczek musztardy.Rosyjska jest bardzo ostra.Ja dodaję 3/4 słoiczka.
Smażymy cebulke na zloty kolor.I dodajemy do mieszaniny dzemu,ketchupu i musztardy.
Polewamy żeberka przygotowana masą i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na godzinę.Na niższym poziomie ale nie na samym dole.