Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Wytrawna crostata"
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 138
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 235
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 138
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 235
Składniki
?? na ciasto zagnieć, rozwałkuj i wylep nim dno oraz boki formy.
Boczek pokrój w paski, podsmaż na suchej patelni.
Posiekaną szalotkę i grzyby podduś, a następnie wymieszaj z boczkiem i startym serem. Dopraw solą i pieprzem.
Rozłóż farsz na cieście, a jego wystające boki posmaruj jajkiem. Wierzch posyp parmezanem.
Piecz danie 20 minut w piekarniku rozgrzanym 200°C.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 390. Stopień trudności: średni
<strong>Magdalena Tabaczyk z Kępic</strong>Źródło: Telemax