Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wątróbkę nie wszyscy lubią, ale na pewno nie powinni opierać się przed smakiem tej drobiowej. Taką też dziś polecam.
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 303
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1131
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 154
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 303
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1131
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 154
Składniki
Wątróbkę dobrze płuczemy i chwilę trzymamy na durszlaku,żeby ociekła z wody. Cebulę kroimy w kostkę i podduszamy na patelni, do momentu, aż trochę zmięknie. Dodajemy wątróbkę, nakrywamy i dusimy ok 15 min, przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. Wrzucamy pokrojone w małe kawałki jabłko i jeszcze dusimy dalej po przykryciem ,aż jabłko dokładnie zmięknie i połączy się z cebulą. Podajemy z ziemniaczkami i surówką