Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co tu duzo mówić, wspaniała -jednym słowem :)
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 30
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 322
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1164
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 202
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 30
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 322
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1164
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 202
Składniki
Szpinak dusimy na maśle, wgniatamy czosnek, doprawiamy do smaku, dobrze jest dolać troszkę wody. Gdy szpinak będzie gotowy, w osobnym rondelku miksujemy jaja ze śmietaną. Łączymy ze szpinakiem. Masę wylewamy na ciasto francuskie. Boki ciasta rolujemy w górę. Tak przygotowaną tartę wkładamy do nagrzanego piekarnika 200* i pieczemy 20 minut. Smacznego.