Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rybna wersja szaszłyków-i to kolorowych ...juz tęsknię do lata...
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 47
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 47
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Składniki
kostki mintaja /ew. morszczuka/rozmrażamy,nacieramy solą ,pieprzem,mieszanką ziół prowansalskich,musztardą francuską(z ziarnami gorczycy),skrapiemy obficie; cebulę oraz świeży imbir kroimy na plastry,paprykę(czerwoną!)i /ew. cukinię kroimy w duże kostki; nabijamy naprzemiennie na szaszłyową wykałaczkę i grilujemy po podaniu można utopić w gęstym balsamico,ew. oliwie,ew. soku z cytryny