Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeże grzyby nie potrzebują wielu dodatków. Najlepiej smakują z masłem, solą , pieprzem i czosnkiem (jeśli lubimy).
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1113
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 150
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 246
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1113
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 150
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 246
Składniki
Grzyby (same łebki) umyć pod bieżącą wodą . Zagotować wodę z solą. Wrzucić grzyby i gotować 10 minut. Przelać na sito. Odsączyć. Na patelni rozgrzać olej, dodać pokrojoną cebulę i lekko ją zeszklić. Dodać grzyby, masło i przeciśnięty przez praskę czosnek. Doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem. Smażyć na wolnym ogniu przez 3-4 minuty. Po przełożeniu na talerz, posypać natką pietruszki.