Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie wymyśliłam gdy zaczęłam smażyć skrzydełka.Wyszły fantastyczne . Bardzo polecam.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 14
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 305
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1134
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 154
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 14
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 305
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1134
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 154
Składniki
Umyte i wysuszone skrzydełka obsmażyć z obu stron na złoty kolor,dać do rondla i podlać odrobiną wody,przykryć i dusić do miękkości. Na tłuszczu spod smażonych skrzydełek smażyć jabłko,truskawki i czereśnie doprawione przyprawami i miodem około 15 min. Doprawić do smaku sokiem z 1/2 cytryny ,minimalną ilością soli. Smacznego życzę!