Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewia smaków za nieduże pieniądze, lekko goszkie w smaku podroby przepełnione słodkim smakiem gożdzików i ostrymi przyprawami. podawać z ryżem lub z chlebem, danie tylko dla orłów - osobniki wychowane na makach nawet na to nie spojżą
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1120
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 150
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 249
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1120
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 150
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 249
Składniki
serduszka umyć i przeprać, osuszyć, obsmażyć na dużym ogniu, potem dodać posiekany czosnek, przykryć i dusić na średnim ogniu aż zmiękną
kiedy serduszka zmiękną :posolić, dodać piperz, ostrą paprykę i inne przyprawy poza goździkami. dusić jakieś 10 minut pod przykryciem
na koniec dodać goździki i jeszcze raz przykryć na 10 minut na małym ogniu. gotowe danie nie wygląda imponująco, ale nic i nigdzie tak nie smakuje. podawać na gorąco - jeszcze dymiące