Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki 1 duży seler, 1 ziemniak, 2 serki topione ziołowe Hochland te długie, szklanka śmietanki kremówki, pół szklanki śmietany kwaśnej, kostka bulionowa, pęczek natki pietruszki, gałka muszkatołowa, pieprz, vegeta. 4 kromki chleba tostowego. Sposób przyrządzania Seler kroimy w kostkę, tak samo jak i ziemniaki. Dodajemy 2szklankiwody i wrzucamy do wrzącej seler gotujemy aż zmięknie i dodajemy pokrojonego w kostkę ziemniaka. Gdy zmięknie ziemniak to zdejmujemy z ognia i miksujemy po przestudzeniu. Wstawiamy z powrotem na ogień. Bierzemy odlewamy troszkę jakieś pół szklanki. I mieszamy najpierw z serkami aż się rozpuszczą. Później dodajemy wszystkie śmietany. Zupę zdejmujemy z ognia. I wlewamy powoli zmieszaną masę z serkami i śmietaną. Wstawiamy z powrotem na ogień. Dodajemy pietruszkę zostawiamy troszkę do przybrania. Chleb tostowy kroimy w kostkę wrzucamy na patelnie rumienimy., I stosujemy jako dodatek do zupy. Potrawę podajemy w bulionówkach. Z dodatkiem chleba tostowego i ozdobione natką pietruszki.
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1109
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 149
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 246
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1109
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 149
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 246
Składniki
Seler kroimy w kostkę, tak samo jak i ziemniaki. Dodajemy 2szklankiwody i wrzucamy do wrzącej seler gotujemy aż zmięknie i dodajemy pokrojonego w kostkę ziemniaka. Gdy zmięknie ziemniak to zdejmujemy z ognia i miksujemy po przestudzeniu. Wstawiamy z powrotem na ogień. Bierzemy odlewamy troszkę jakieś pół szklanki. I mieszamy najpierw z serkami aż się rozpuszczą. Później dodajemy wszystkie śmietany. Zupę zdejmujemy z ognia. I wlewamy powoli zmieszaną masę z serkami i śmietaną. Wstawiamy z powrotem na ogień. Dodajemy pietruszkę zostawiamy troszkę do przybrania. Chleb tostowy kroimy w kostkę wrzucamy na patelnie rumienimy., I stosujemy jako dodatek do zupy. Potrawę podajemy w bulionówkach. Z dodatkiem chleba tostowego i ozdobione natką pietruszki.