Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała,sprężysta,aromatyczna ryba...
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 328
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1175
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 328
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1175
Składniki
Rybę umyć i osuszyć.Natrzeć solą od środka i z zewnątrz.Do "brzuszka" Sandacza włożyć 4 półplasterki cytryny i gałązki ziół.Przełożyć rybę do naczynia żaroodpornego skropić oliwą lub położyć na niej troszkę masła.Posypać świeżo zmielonym pieprzem.Odstawić do lodówki...i iść do pracy. Po powrocie wstawić rybę do piekarnika i piec ok 45 min w temp 180 stopni.
SMACZNEGO !