Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są pyszne,lekko kwaśne i nadają się na wiele okazji.Choć jest z nimi dużo pracy warto poświecić czas.Przepis mojej mamy.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 20
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 314
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1153
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 175
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 20
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 314
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1153
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 175
Składniki
Filety rybne dobrze umyć,pokroić na pół,posolić i popieprzyć. O panierować w jajku i bułce, usmażyć każdy kawałek na złoty kolor.Następnie wszystkie poukładać w naczyniu żaroodpornym (ok 2-3 warstwy).
Cebulę pokroić w piórka i zeszklić na oleju,dodać koncentrat i chwilkę razem smażyć.
Zagotować ok 500ml wody z cukrem,solą,octem,zielem angielskim i liściem laurowym. Połączyć razem z cebulą i koncentratem.Dokładnie wymieszać i ciepłym płynem zalać ryby.
Po wystygnięciu ryby włożyć do lodówki i ok po 2 dniach są gotowe do jedzenia.
Smacznego.