Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam rolady ze schabu. Proste i szybkie w przygotowaniu e smacznym nadzieniem. Rolady ze schabu są mięciutkie rozpływają się w ustach. Polecam
nóż, tłuczek, deska, ręcznik papierowy, nitka kuchenna, głębsza patelnia,
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1181
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1181
Składniki
Przygotować farsz; Kiełbasę , boczek oraz ogórki kiszone pokroić w kostkę , włożyć do miski dodać obraną pokrojoną w kostkę cebulę. Wymieszać i połączyć z musztardą. Plastry schabu umyć , osuszyć i rozbić tłuczkiem na większy płat ( uważając aby nie porobić dziur ). Każdy płat posolić, oprószyć białym pieprzem mielonym. Na każdy nałożyć porcje farszu. Zwinąć boki do środka jeżeli jest taka możliwość i ciasno zwinąć w roladę. Obwiązać nitką kuchenną , obtoczyć w mące pszennej. Smażyć na rozgrzanym maśle klarownym do miękkości rolad i ładnego zrumienienia, tak by rolady nabrały ładnego koloru. Z powstałego płynu przygotować sos . Podawać do drugiego dania. Smacznego
Danie gotowe do podania.