Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 17
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 311
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1137
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 160
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 17
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 311
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1137
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 160
Składniki
1. boczek wędzony i surowy, cebulę i ogórki pokroić w drobną kostkę, dodać łyżeczkę musztardy, doprawić do smaku solą i pieprzem, 2. kotlety rozbić, nakładać farsz, zwinąć roladkę, spiąć wykałaczką, obsmażyć na rumiano, podlać gorącą wodą, dodać posiekany czosnek i liść laurowy, gotować na małym ogniu ok 30 min, jak mięso będzie miękkie, wyjąć roladki a wywar zaprawić mąką, zagotować, doprawić do smaku, włożyć ponownie mięso do sosu, mocno podgrzać, smacznego