Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaloryczny i smaczny obiadek.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 16
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 309
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1136
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 159
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 16
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 309
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1136
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 159
Składniki
Wykonanie: Żołądki dokładnie oczyścić i opłukać, ugotować do miękkości w osolonej wodzie. Następnie odcedzić, pokroić dowolnie i wrzucić do rondelka z przysmażoną na smalcu cebulą. Dodać pokrojone na ćwiartki pieczarki, przez chwilę smażyć, po czym wlać bulion i gotować około pół godziny z listkiem laurowym. Śmietanę rozbełtać z mąką, zaciągnąć potrawkę, przyprawić do smaku. Podawać z pieczywem lub dowolną kaszą.