Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pomidorowa z warzywami"
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 46
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 46
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Składniki
Skrzydełka, włoszczyznę, liść laurowy włóż do garnka, zalej 1,5 l wody. Gotuj do miękkości, zdejmując szumowiny. Warzywa pokrój, podsmaż na rozgrzanym oleju. Dodaj do zupy.
Gdy warzywa będą miękkie, wyjmij skrzydełka, dodaj groszek i pomidory. Gotuj jeszcze 10 minut. Podawaj z pieczywem.
CZAS: około godzinaŹródło: Dobry Tydzień