Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nastepne danie z kuchni Szweckiej,ja akurat to jadlam z miesa z sarny,ale swinka tez jest dobra.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 21
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 316
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1156
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 182
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 21
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 316
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1156
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 182
Składniki
poledwice nasmaruj musztarda posol, popieprz,zawin w folie i odstaw w chlodne miejsce najlepiej na cala noc.
boczek polukladaj na foli przezroczystej,jezeli poledwica bedzie za dluga przekruj na pol i zrob dwie,folia pomoze zrolowac mieso w rolade.
na rozgzanej patelni obsmaz mieso dokladajac cebulke szarotke,czosnek i rozmaryn,po obsmazeniu wtaw po paru minutach do piekarnika rozgrzanego do 130s,i piecz 30-35 min
z produktow ktore obsmazaly mieso zrob sos wedlug twojego smaku ja zrobilam na czerwonym winie.