Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Okoń z pesto orzechowym"
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 29
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 321
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1161
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 194
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 29
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 321
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1161
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 194
Składniki
Zmiksuj uprażone orzechy, rukolę, pietruszkę, chilli, sok z cytryny przyprawione solą i pieprzem. Dolewaj stopniowo oliwę. Dodaj parmezan. Wstaw na 30 minut do lodówki. Dopraw rybę i smaż skórą w dół. Po 3 min obróć i przyrumień. Podawaj z pesto.
Czas przygotowania: 25 minut. Poziom: łatweŹródło: TV14