Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Ogórki kiszone nadziewane makrelą"
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 37
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 327
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1168
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 37
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 327
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1168
Składniki
Makrelę obierz, usuń ości. Cebulę i czosnek posiekaj. Ogórki przekrój wzdłuż na pół, wytnij miąższ („łódeczki” ułóż do góry dnem). Miąższ posiekaj, wymieszaj z makrelą, cebulą, czosnkiem, koperkiem i majonezem. Przypraw. Farszem napełnij połówki ogórków. Udekoruj natką.
Przepis przysłała Katarzyna Grochola z Wojnicza
Czas przygotowania: 15 min, ilość porcji: 2, cena za porcję: 2,70 złŹródło: Chwila dla Ciebie