Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 75
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 121
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 31
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4520
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 75
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 121
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 31
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4520
Składniki
Rybę dokładnie rozmrozić. Delikatnie opłukać i bardzo dobrze osuszyć papierowymi ręcznikami. Pokroić na małe kawałki. Oprószyć kawałki ryby solą i mąką pszenną wymieszaną z czubrycą. Każdy kąsek zamaczać w rozbełtanych jajkach. Smażyć na patelni, na rozgrzanym oleju rzepakowym po obu stronach. Odkładać na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Podać z sosem np czosnkowym lub tysiąca wysp. Smaczndgo.