Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska z niedrogich składników. Przygotowanie naleśników z parówkami i serem z pewnością nie zajmie Wam dużo czasu. Danie to świetnie sprawdzi się na szybki obiad. Parówki zawinięte w naleśniki można jeść po wcześniejszym podsmażeniu na patelni lub podpieczeniu w piekarniku. Szybko, prosto i smacznie.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 47
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1184
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 47
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1184
Składniki
Do miski przesiej mąkę. Dodaj jajka, szczyptę soli i mleko. Składniki wymieszaj. Następnie dodaj wodę gazowaną. Na koniec dodaj olej. Ciasto wymieszaj i odstaw na około 20 minut, żeby odpoczęło.
Naleśniki smaż na dobrze rozgrzanej patelni z obu stron na złoty kolor.
Na naleśniku ułóż dwa plasterki sera oraz parówkę. Naleśnik zwiń w rulon. Proces powtarzaj do momentu wyczerpania parówek lub naleśników.
Naleśniki z parówkami i serem podsmaż na patelni. Danie serwuj z ulubionym sosem.