Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 137
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 231
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 137
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 231
Składniki
W1l wody obgotować korpusy po 30 minutach dodać wloszczyznę pokrojoną w paseczki(pozw być mrożona) i pokrojone w kostkę ziemniaki i zacierki.Dalej gotować jak potrzeba dolać wodę.Wyjąc korpusy obrać z miesa i dołożyć do zupy.
Starte na tarce ogórki i drobno posiekaną cebulę dusić na maśle aż odparuje cały płyn.
Ogórki dodac do zupy dolać płyn z ogórków i chwilę jeszcze pogotować.Dodać posiekana zielenine(opcjonalnie).
Zamiast tradycyjnej włoszczyzny może być zypa wiosenna,jesienna albo zimowa a nawet pieczarkowa-dzieki temu zmieni się smakJak ktoś lubi to zupę można doprawić śmietana.