Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Mintaj na włoski sposób"
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Składniki
Przepis przysłała Ewa Golianek z Lublina .
Kostki rybne natrzyj przyprawą do ryb. Ułóż w formie.
Papryki podpiecz. Obierz, oczyść, zmiksuj. Podsmaż na oliwie z cebulą, czosnkiem, pesto i pomidorami. Wlej bulion, gotuj aż sos zgęstnieje, przypraw do smaku. Wsyp oliwki, wymieszaj.
Ryby zalej sosem, posyp serem. Piecz 45 min w 180°C.
<strong>Czas przygotowania 50 min, ilość porcji 4, cena za porcję 1,70 zł</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie